Kayıtlar

Şubat 21, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Yardımsever aşıklar

Resim
Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, “Aşk-ı Memnu” oyuncuların ın da desteğiyle önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda bir yardım yemeği düzenledi. Etkinliğe, dizi oyuncularından Beren Saat, Selçuk Yöntem, Kıvanç Tatlıtuğ, Gülsen Tuncer, Zerrin Nişancı, Nur Aysan, Ufuk Kaplan, Recep Aktuğ ile aralarında Atıl Kutoğlu’nun da bulunduğu tanınmış simalar katıldı. Davette, oyuncuların dizide kullandıkları kıyafet ve aksesuvarların satışa sunulduğu bir de açıkartırma düzenlendi. Korunmaya muhtaç çocuklar yararına düzenlenen davetten 150 bin TL gelir elde edildi. DAVETTEN FOTOĞRAFLAR Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Berrin Yoleri, “Çok sevilen ve herkes tarafından takip edilen bir dizinin sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamasını istedik” dedi. Davete katılan Dilek Sabancı ise “Türkiye’de yardıma muhtaç çok fazla çocuk bulunuyor. Her şeyi devletten beklememek lazım” diye konuştu.

Tarkan'dan 12.5 gram esrar çıktı

Resim
NARKOTİK polisinin düzenlediği ve sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu 10 kişinin sorgusu devam ediyor. Tarkan, arkadaşlarına uyuşturucu madde temin etmekle suçlanıyor. Bu kişilerden 2'sinin torbacı denilen uyuşturucu satıcısı diğer 8'inin ise, içici olduğu öğrenildi. Operasyonda kokain içicisi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Tarkan'ın evinde 12.5 gram esrar ele geçirildiği öğrenildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 ay süren teknik takibin ardından dün gece tespit ettiği adreslere operasyon düzenledi. Baskınlarda aralarında ünlü isimlerin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındı. Emniyete götürülen Tarkan Tevetoğlu, iki magazinci, ünlü bir işadamının oğlulları Tarık ve Ömer Faruk M. kardeşler, işadamı Gökhan Y., ünlü bir tekstil firmasının sahiplerinden Murat E., Güler E.' sorguya alındı. Bu isimlerin dışındaki Selman Güngör Ş, ile Abdülmelik G.'nin torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcıları olduğu belirtildi. Bu iki

Güzel olmayı seviyorum

Resim
TİYATRONUN sevilen oyuncusu Demet Akbağ, yüzüne botoks yaptırdığı iddialarına cevap verdi. İŞTE DEMET AKBAĞ'IN O GÖRÜNTÜLERİ (FOTO GALERİ) Akbağ, “Ben botoks yaptırmadım. Botoks zaten yanaklara  yaptırılmaz, ben yorgunluk izlerini kapatmak için yüzüme ufak tefek estetik yaptırdım. Bu da gala gününe denk geldiği için yüzümdeki şişlikler henüz inmedi.  Yüzümdeki güzel bulmadığım yerleri küçük bir operasyonla giderdik. Kesinlikle botoks dolgusu yok. Ben güzel olmayı seven bir insanım. Ayrıca yüzüm ve  mimiklerimle iş yapan bir insanım. Önümüzdeki günlerde şişlikler geçtiğinde daha güzel olacağım” dedi. 

Göğüs kanseri kadınların yüzünü dövmeyle güldürdü

Resim
Dövme sanatçısı Tamer Güleryüz, göğüs kanseri ameliyatı sonrası göğüs ve göğüs uçlarını kaybeden kadınlar için kolları sıvadı. Güleryüz, ameliyatın ardından psikolojik sorunlar yaşayan kadınlar için “göğüs ucu dövme” uygulamasını hayata geçirdi. İstanbul-Bostancı’da stüdyosu bulunan dövme sanatçısı, bu uygulamaya nasıl başladığını anlattı: “Bir müşterimin omzuna sanatsal bir dövme yapıyordum. Yanında refakatçi olarak gelen kadın , ameliyatla alınan göğsünün yerine yenisinin eklendiğini, ama bunun ucu renkli olmadığı için hiç de normal göğüslere benzemediğini söyledi. Op. Dr. Barış Çakır’a danışarak, bu sorunu dövme ile çözebileceğime karar verdim. Gölgeli olarak yaptığım göğüs ucu dövmesi, gerçeğine çok yakın bir görünüm sundu. Uygulamayı, bitkisel pigmentlerden oluşan boyalarla yapıyorum. Bu boyalar kimyasal hiçbir madde içermiyor. Uygulama esnasında da acı hissedilmiyor.” Estetik plastik rekonstrüktif cerrahi uzmanı Op. Dr. Barış Çakır da Güleryüz’ün uygulamasının pratik, ucuz ve te

Konuk Oyuncu

Jennifer Lopez, geçtiğimiz günlerde konuk oyuncu olarak “How I Met Your Mother” dizisi için kamera karşısına geçti. Dizinin başrol oyuncularından Neil Patrick Harris ile bir sahnesi olan Lopez, merakla beklenen bu bölümde Herve Leger marka elbisesiyle göz kamaştıracak.

Şifon yılı

Resim
Milano Moda Haftası dünyaca ünlü markaların tanıtımlarına ev sahipliği yapıyor. 2 Mart’a kadar sürecek olan moda haftasında 2010-2011 ilkbahar-yaz kreasyonu sergilendi. Moda haftasının en dikkat çeken ismi İtalyan tasarımcı Valeria Marini oldu. Marini, şifon ağırlıklı dekolte tasarımlarıyla büyük sükse yaptı.