Kayıtlar

Kasım 9, 2008 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Ünlü oyuncu yedinci çocuk için hazır

Resim
Kung Fu Panda filminin DVD açılışına katılan başarılı oyuncu Angelina Jolie yine basının ilgi odağı oldu. Kalabalık bir aileye sahip oldukları için evde zaman zaman kaos olduğunu söyleyen Jolie, her şeye rağmen Brad Pitt ile harika vakit geçirdiklerini ve çok mutlu olduklarını söyledi. SİNEMAYI BIRAKABİLİR Evlatlıklarıyla birlikte 6 çocuk sahibi olan Jolie yedinci bebek için hazır olduğunu belirtti. Jolie, son demecinde yakın zamanda oyunculuğu bırakabileceğini açıklamıştı.

Top model evinin önünde öldürüldü

Resim
Cosmopolitan ve Playboy gibi birçok dergi için modellik yapan son dönemin parlayan yıldızlarından Amy Leigh Barnes, bıçaklı saldırıya uğradı. İngiltere'nin Farnworth bölesinde yaşayan 19 yaşındaki top model evinde kanlar içinde bulundu. Barnes'ın hastaneye götürülürken yolda hayatını kaybettiği açıklanırken, genç modelin katili evinin 100 mil ilerisinde yakalandı. GECE HAYATINA DÜŞKÜNDÜ Yetkililer Barnes'ın kapı eşiğinde saldırıya uğradığını belirtirken, şüphelinin sorguya alındığını ifade etti. Annesi ve babası sanatçı olan genç model Pendleton Üniversitesi'nde güzel sanatlar bölümünde okuyordu. Gece hayatına düşkün olan Barnes, İngiliz premier liginden Blackburn Rovers'ın futbolcularından Benni McCarthy'le beraberlik yaşıyordu.

Türkan Sultan da kriz kurbanı

Resim
İkinci Bahar'dan sonra yüzü bir türlü gülmedi. Türkan Şoray, Hakan Balamir ile başrolde oynadığı 'Vurgun' dizisi, Show TV ödeme yapmayınca daha gösterime girmeden rafa kaldırıldı. Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray, 48 yılda 205 filmde rol alarak dünyanın en çok film çeken kadın oyuncusu unvanını taşımasına rağmen dizi sektöründe bir türlü şansı tutmuyor. Şoray’ın daha önce Şener Şen ile başrolü paylaştığı İkinci Bahar dizisi olay olmuş büyük izleyici kitlesi edinmişti. Ancak sonraki projeleri olan 'Cemile' ve 'Aşk Yeniden' dizileri reyting alamayınca yayından kaldırıldı. Son olarak Türkan Şoray, Show TV için çekilen 'Vurgun' adlı dizide yine yıllarını sinemaya adamış Hakan Balamir'le uzun bir aradan sonra aynı projede yer aldı. Bodrum'da gerçekleştirilen dizinin çekimleri için üç ay boyunca orada kalan Şoray, kötü bir sürprizle karşılaştı. Kanal, diziyi ekonomik krizi öne sürerek yayınlanmadan rafa kaldırma kararı verdi. Bu duruma