Türkan Sultan da kriz kurbanı


İkinci Bahar'dan sonra yüzü bir türlü gülmedi.


Türkan Şoray, Hakan Balamir ile başrolde oynadığı 'Vurgun' dizisi, Show TV ödeme yapmayınca daha gösterime girmeden rafa kaldırıldı.

Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray, 48 yılda 205 filmde rol alarak dünyanın en çok film çeken kadın oyuncusu unvanını taşımasına rağmen dizi sektöründe bir türlü şansı tutmuyor. Şoray’ın daha önce Şener Şen ile başrolü paylaştığı İkinci Bahar dizisi olay olmuş büyük izleyici kitlesi edinmişti. Ancak sonraki projeleri olan 'Cemile' ve 'Aşk Yeniden' dizileri reyting alamayınca yayından kaldırıldı.

Son olarak Türkan Şoray, Show TV için çekilen 'Vurgun' adlı dizide yine yıllarını sinemaya adamış Hakan Balamir'le uzun bir aradan sonra aynı projede yer aldı. Bodrum'da gerçekleştirilen dizinin çekimleri için üç ay boyunca orada kalan Şoray, kötü bir sürprizle karşılaştı. Kanal, diziyi ekonomik krizi öne sürerek yayınlanmadan rafa kaldırma kararı verdi. Bu duruma çok üzülen ve sinirlenen Sultan, bir türlü zaman ayıramadığı "Türkan Şoray Beyazperdede Kostümleri' sergisini hayata geçirdi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ