İlçenin sorunlarını

DP

Ömer Yenişeker

İlçenin sorunlarını

iyi biliyorum

DP, Sultanbeyli belediye başkanlığı için 1956 Kars doğumlu Ömer Yenişeker'i aday gösterdi. Özel şirketlerde muhasebe şefi ve muhasebe müdürlüğü yapan Yenişeker, Sultanbeyli'de yaşadığı için ilçenin tüm sorunlarını bildiğini ileri sürüyor ve "Sultanbeyli'nin sorunlarını bilmekten öte Sultanbeyli'nin sorunlarını birebir yaşıyorum. Tapu'yu, TEM giriş-çıkışını, imar sorunlarını, ulaşım ve sağlık problemlerini burada yaşadığım için nasıl çözeceğimi de biliyorum." diyor.

MHP

Saffet

Peker

Üniversite kurulması için çalışacak

Milliyetçi Hareket Partisi, Sultanbeyli'de belediye başkanlığına 1965 Artvin doğumlu Saffet Peker'i aday gösterdi. Öğrenimini Artvin'de tamamlayan Saffet Peker birçok sendika ve özel şirkette üst düzey yöneticilik görevlerinde bulundu. Halen Özel Saygı Hastanesi Halkla İlişkiler Koordinasyon Danışmanlığı görevini sürdüren Peker, Karadenizliler Derneği'nden Sultanbeyli Spor Kulübü'ne kadar çok sayıda dernek, vakıf ve kulübün üyesi veya yöneticisi. Sultanbeyli için eğitim, kültür, sosyal yaşam ve istihdam gibi konularda çok sayıda proje hayata geçireceklerini kaydeden Peker, "Kadın danışma ve dayanışma merkezi, kadın sığınmaevi, huzurevi yapacağız. Sokak çocuklarının topluma kazandırılması projesiyle çocukları sokaktan kurtaracağız. Modern semt pazarları yapacağız. Sultanbeyli'de yükseköğretim kurumu açılması için çalışacağız." vaatlerinde bulunuyor.

CHP

Osman Nuri Bedir

Belediyenin kapısın herkese açacağız

CHP, Sultanbeyli Belediye başkanlığı için Sultanahmet Camii eski imamlarından Osman Nuri Bedir'i aday gösterdi. Erzurum doğumlu Bedir, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu. Sultanahmet Camii'nde 8 yıl imam hatiplik görevinde bulunan Bedir, çarşaf açılımıyla adından söz ettiren CHP'nin ilahiyat kökenli siyasetçilerinin arasına adını yazdırdı. Bedir, seçildiği takdirde hayata geçirecekleri projeleri şöyle sıraladı: "Önce yaptıran, sonra yıktıran zihniyette olmayacağız. Şeffaf belediyecilik yapacağız. Belediyenin hesaplarını bağımsız denetleme kuruluşlarına yaptırarak halka ilan edeceğiz. Temel insan hak ve hürriyetleri konusunda azami hassasiyeti göstereceğiz. Belediyenin kapısını herkese açacağız. Hiçbir vatandaşımızı makamımızdan kovma gibi gayri ahlakî bir davranışta, bırakın bulunmayı, bu kişileri başımıza taç ederek dinleyeceğiz. Vatandaşlarımıza asla yalan söylemeyeceğiz. Hakkı hak sahibine teslim edinceye kadar çalışacağız. Hak sahibini işgalci gören zihniyetten olmayacağız."


Yasin Kılıç

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ