EUROVISION’DA BÜYÜK BİR BAŞARI

AZERBAYCAN’A EUROVISION’DA BÜYÜK BİR BAŞARI YAKALATAN SEKSİ ŞARKICI AYSEL YOLUNA PARTNERİ ARASH’LA DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ!..

Moskova’daki 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması’nın ardından, Azerbaycan'a üçüncülük geçiren ‘Always' adlı şarkı ile dikkatleri üzerinde toplayan Aysel, İçtimai TV’de konuk olduğu programda soruları yanıtladı.



Eurovision’da çok iyi bir derece alacağına ilk günden itibaren inandığını ve Türk dünyasından da tam destek aldığını belirten Aysel, Bakü'de Azerbaycan Diller Üniversitesi’ndeki eğitimine önem vereceğini söyledi. Eğitimini tamamladığında Amerikan filologu olacak olan 20 yaşındaki Aysel, Arash ile ikili olarak çok iyi bir uyum sergilediğini anlatırken, “O çok mükemmel bir muganni (Şarkıcı). Önümüzdeki günlerde çok yahşi işler başaracağız” dedi. Eğitimini mutlaka tamamlamak istediğini anlatan Aysel, önümüzdeki dönemde çok uyumlu ve büyük bir ekiple çalışacağını, bestekarının eserlerini söylemeye devam edeceğini anlatırken, kendisine teşekkür eden herkese teşekkür.

:Uçankuş

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ