Kavakpınar Spor kulübü hizmette


26.03.2009 tarihinde açılan Kavakpınar Spor kulübü hem gençleri hem de mahalle halkını sevindirdi.


Düzenlenen geceye siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtar adayları ve mahalle halkının yoğun ilgi göstermesi gözlerden kaçmazken, kulüb yararına satılan formalar adeta kapışıldı. Gecede bir konuşma yapan kulüb başkanı Ahmet Karaman, “Pendik’in en büyük mahallesi olan Kavakpınar ‘da bir spor kulübü yoktu. Hayli üzücü bir durum ve büyük bir noksanlıktı. Bugün kulübümüzün kuruluşunu gerçekleştirmenin onur ve gururunu yaşıyoruz.” dedi.


Karaman, “Kulübümüz sadece bir spor dalı ile yetinmeyecek. Tüm spor dallarını bünyesinde barındıran bir kulüb olacak. Özellikle ata sporumuz güreşe çok önem vereceğiz . Tüm Kavakpınarlıları kulübümüze destek olmaya davet ediyoruz.” ifadesinde bulundu.


Kulüb hocası Murat Büyüköner ise konuşmasında, “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve vatana-millete hayırlı bir birey olarak yetiştirmek biz spor adamlarının başlıca görevleri arasındadır. Bunu Kavakpınarda başarmak için yola çıktık. Belediyemizin, vatandaşlarımızın, sporseverlerin mahalle sakinlerinin muhtarımızın ve tüm kamuoyunun desteğine ihtiyacımız var."


Kavakpınarspor Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluşuyor; Başkan Ahmet Karaman, Başkan Yardımcısı ve hocası Murat Büyüköner, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Günaçtı, Şeref Örs, Mustafa Örs, Hüseyin Bulama, Mehmet Söker, İsmail Bulama, Talat Öztürk, Ahmet Karaman, Mustafa Öztürk, Hasan Kocabaş, Kurban Moğolkanlı, Hakan İncehasanoğlu, Ali Aktaş, Emrah Avcı, Ramazan Avcı, Salih Yılmaz, Fatih Pala, Kadin Fünaçtı, Cemmil Metin, Mustafa Çakmak, Özkan Altaş, Ramazan Seymen, Recep Kapucu, Cihan Kapucu, Orhan Özen, Ramazan Bayrak, Kadir Çakıl, Talat Hatun, Sinan Genç, Alattin özdemir, Eyüp Araman, Yıldıray Nalbant ve Hakan Yağcı.


Duyuru Gazetesi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ