Komşusunu öldürüp karnından bebeğini çaldı



Şeytanın aklına dahi gelmeyecek bir cinayet ABD'yi şoke etti. Bir kadın, 8 aylık hamile komşusunu öldürdükten sonra karnını yararak bebeğini çaldı. ABD'nin Oregon eyaletinde yaşayan Elaine Roberts adlı kadın, 8 aylık hamile komşusu Heather Snively'nin bebeğini çalmak için korkunç bir plan hazırladı.


Cani kadın, 21 yaşındaki hamile kadını öldürdükten sonra karnını yararak bebeği dışarı çıkardı. Bebeği kendi çocuğu gibi büyütmeye başlayan Roberts'ın vahşi oyunu, minik yavru hastalanınca ortaya çıktı.


Bebek hastalanınca Elaine Roberts polisi arayıp yardım istedi. Bebek hastaneye kaldırıldıktan hemen sonra öldü. Yapılan testlerde bebek ile annenin kan ve DNA sonuçlarının uyuşmadığı görüldü. Olay polise bildirilerek, araştırma başlatıldı. Polisin soruşturması sonucu henüz 8 aylık hamile iken öldürülen genç kadının cesedi, Elaine Roberts'ın bahçesinde gömülü olarak bulundu.


Polis hamile kadının nasıl öldürüldüğünü ortaya çıkarmaya çalışıyor. Mahkeme tarafından tutuklanan Elaine Roberts'ın iki çocuğu olduğu belirtildi.


Hamileliğinin son üç ayında olan Snively'i karın bölgesindeki kesiklerden mi yoksa başına aldığı sert darbeler sonucunda mı öldüğü henüz bilinmiyor. Ölüm nedeni otopsi sonucu belli olacak.


HERKESE 'HAMİLEYİM' DİYORDU
Polis, 10 yaşından küçük iki çocuğu olan Roberts'ın aylardır arkadaşlarına ve ailesine hamile olduğunu hatta çok sayıda insana ikizleri olacağını söylediğini kaydetti.


Öldürülen talihsiz kadının, çocuğunun babası daha iyi bir iş bulduğu için yakın zaman önce Oregon'dan Maryland'e taşındığı belirtildi.


İNTERNETTE TANIŞMIŞLAR


Snively'nin annesi Heidi Kidd, kızının Roberts ile birkaç hafta önce internet sitesi Craiglist aracılığıyla tanıştığını, Roberts'ın Snively'e kendisinin de hamile olduğunu ve bebek kıyafetlerine ihtiyacı olduğunu söylediğini anlattı.



9.6.2009

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ