Ürololji

Bevliye adı ile de bilinen Üroloji bilimi kadınların idrar yolları hastalıkları ile erkeklerin hem idrar hem de üreme yolları hastalıklarını inceler ve tedavi eder.
Jinemedin sunduğu kanıta dayalı tıp hizmet yelpazesi içerisinde öne çıkan bölümlerimizden biri olan ÜROLOJİ de konusuyla ilgili olan bir çok ameliyatı yapma imkanı sağlayan ileri teknoloji ile donanımlı ameliyathanemiz, konforlu hasta odalarımız Jinemed Tıp Merkezin de siz değerli hastalarımızın hizmetine sunulmuştur.

Kliniğimizde başta Androloji vakaları (Inami marka X25 büyütme mikroskop eşliğinde Mikro TESE, Mikroskopik Varikoselektomi, diğer rekonstrüktif mikro cerrahi işlemleri) yapılabilmektedir. Kadınlarda idrar kaçırma teşhis ve konuyla ilgili operasyonlar (TOT ve TVT) ameliyathanemizde uygulanmaktadır.

En son teknoloji endovizyon seti eşliğinde her türlü minimal invazif endoskopik girişimler, C kollu floroskopi eşliğinde PCNL (Kapalı Taş ameliyatları), üreterorenoskopi, TUR operasyonları, Laparoskopik operasyonlar da uygulanabilmektedir.


Sayın hastalarımız, deneyimli üroloji ve anestezi uzmanlarımız, deneyimle hemşire ve teknisyenlerimiz operasyonlarınızdaki başarımızı artırmakta, siz değerli hastalarımızın ürolojik problemlerini bütün bu üst düzey alt yapı sayesinde kanıta dayalı tıp kuralları dahilinde  çözüme ulaştırmamızda en önemli rolü oynamaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ