Hangar'dan Ankara'ya 50 mağaza

45 milyon çift ile Türkiye'nin en büyük ayakkabı üreticisi Hangar Ayakkabı, krize rağmen Ankara'da 1 günde 50 mağaza açtı. Her mağazada 5 ton bot ve çizmenin kiloyla satıldığı açılışlar izdihama yol açtı.
Hangar'dan Ankara'ya 50 mağaza 45 milyon çift ile Türkiye'nin en büyük ayakkabı üreticisi Hangar Ayakkabı, krize rağmen Ankara'da 1 günde 50 mağaza açtı. Her mağazada 5 ton bot ve çizmenin kiloyla satıldığı açılışlar izdihama yol açtı.
Hangar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Selçuk, Bölge Bayiliği'nin açılışında yaptığı konuşmada "Ankara, bir memur şehri. Kriz buralara fazla uğramadı. İnsanlar ayın başında maaşlarını düzenli olarak almaya devam edebildiler. O yüzden buraya 50 mağaza birden açmayı uygun bulduk." dedi.

BANKALAR TETİKLEDİ


Türkiye'de krizi tetikleyenlerin bankalar olduğunu belirten Alpaslan Selçuk, "Kredileri gereksiz yere keserek, esnafı zor duruma soktular. Özellikle küçük esnaf mağdur oldu. KOBİ'ler büyük zarar gördü. Aslında bizim krizimiz olmayan bir şeyi bizim krizimiz olarak oluşturdular. Bu bilinçli saldırıyla aslında bizim olmayan bir krizden KOBİ'lerimiz ve esnaf sanatkarımız büyük zarar gördü" diye konuştu.

"BABETTE ÇİN'İ DURDURACAĞIZ"

Önümüzdeki hafta ilkbahar  koleksiyonuna da başlayacaklarını ifade eden Selçuk, özellikle babet konusunda büyük bir üretime yöneldiklerini söyledi. Selçuk, şunları söyledi: "Çin'i ucuz ayakkabıda durdurduk. Türkiye sınırlarından içeri giremiyor. Hatta ihracat yaptığımız Gürcistan ve Irak'tan da silmek üzereyiz. Fakat şu anda bayan babetlerde Çin'in büyük bir saldırısı var. O yüzden geçen sene 7.90 TL'den sattığımız babetleri bu sene 3.90 TL'ye indirip, şimdiden üretime başlıyoruz. Çünkü şu anda üretimi yaparsek, Çin'den babet siparişleri alınmasını engellemiş oluruz. Artık Çin, Türkiye'ye babet de gönderemeyecek"
EKOTRENT

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ