Nuslank Elma Krom'nün Kullanımı

Elma sirkesi, krom ve birçok bitkisel bileşenden meydana gelen elma kapsulu kullanım kolaylığı sağlaması için tablet haline getirilmiştir. Kolaylıkla yanınızda bulundurabileceğiniz elma krom tabletlerinin günlük olarak 1 adet tüketilmesi önerilmektedir. Kilo fazlası 6 kilo
üzeri olan bireylerin isteği doğrultusunda 2 tablet kullanmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır, doğal yapısı sebebiyle fazla doz kullanımında herhangi bir yan etki içermemektedir.

Öğün sırasında su ile günde 1 adet olarak alınmalıdır. Daha etkin olması için egzersiz ve diyeti tavsiye ederiz. Doz aşımı halinde tamamen bitkisel ekstraktlardan ve balık jelatininnden imal edildiğinden vücutta hiçbir yan etki oluşturmaz. 

6 ve üzeri fazla kilosu olanlar; sabah kahvaltısıdan 20 dakika önce 1 adet ve aksam yemeğinden 20 dakika önce 1 adet olmak üzere günde 2 adet kullanmaları önerilmektedir.

Uyarı: Herhangi başka bir reçeteli ilaç kullanmaktaysanız, hamileyseniz ya da bebek emziriyorsanız doktorunuza danışınız. İnsüline bağımlı diyabet hastaları kullanmadan önce doktorlarına danışmalıdır. Bu ürün herhangi bir rahatsızlığın veya hastalığın teşhisi, tedavisi veya önlenmesi amacı ile kullanılamaz, ilaç değildir, gıda takviyesidir.
KUTU İÇERİĞİ: 48 adet kapsül
T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın 03.09.2008 tarihli 0834005732 sayılı izni ile Hollanda'dan ithal edilmiştir.
Kaynak:Elma&krom

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ