Ford'tan Twitter bağımlılarına müjde

Ford'tan Twitter bağımlılarına müjdeFord'un Twitter bağımlılarına bir müjdesi var. Artık direksiyon başındayken de Twitter'e bağlanabilecekler.
Ford

Başkanı ve CEO'su Allan Mulally fuardaki açılış konuşmasında sürücülerini ses tanıma teknolojisi ile tanıyacak sistemi de anlattı.

Ford'un yeni teknolojisi sayesinde sürücüler cep telefonlarına gelen mesajları okuyabilecek, telefonla konuşabilecek ,internetten müzik indirebilecek ve yol haritalarını rahatça izleyebilecekler.

DİREKSYON BAŞINDA TWITTER

Tüm bu özelliklerin yanı sıra belki de en önemli ve ilginç olan yenilik ise sürücülerin, direksyon başındayken ünlü sosyal paylaşım sitesi twitter hesaplarına gelen mesajları anında önlerindeki panelde görebilecek olmaları.

Kazaların pek çoğunun sürücülerin direksiyon başında özellikle cep telefonu ile konuşurken ve mesajlaşırken yaşandığına dikkat çeken Ford Başkanı, otomobilin ön paneline yerleştirilen ekran ve ileride çıkacak modellerde uygulanacak ses tanıma teknolojisi sayesinde 'iletişim' kaynaklı kazaların önüne geçmeyi amaçladıklarını söyledi.

3G ALTYAPISINI KULLANACAK

Ford'un Microsoft ile ortak geliştirdiği projede 3G teknolojisi ile internete bağlanan sürücü direksiyonda iken panel üzerinden cep telefonu ile yapabileceği tüm konuşma , arama , mesaj atma gibi işlemleri yapabilecek.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ