Ana içeriğe atla

Havuçların Lezzetini Artırmak İçin

Basit bir yöntemle havuçların lezzetini artırıp, daha sağlıklı bir hale gemlisini sağlayabilirsiniz.
Havuçların Lezzetini Artırmak İçin
Havuçların Lezzetini Artırmak İçin
Newcastle Üniversitesi’nde yapılan araştırmalara göre; doğranmadan, bütün olarak pişirilen havucun anti-kanserojen özelliği artmakla beraber; lezzeti de bir o kadar belirgin hale geliyor. Araştırmayı yöneten Dr. Kirsten Brandt’a göre; kanser önleyici özelliğe sahip olan falcarinol deposu havuç, doğranarak pişirilmesi durumunda çoğu besleyici özelliğini kaybediyor. Araştırma sonucunda özel bir test de uygulayan uzmanlar, 100 kişiden 80’inin, bütün olarak pişirilmiş havucu çok daha lezzetli bulduklarını sözlerine ekliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ