Ana içeriğe atla

Yeni Mazda6

Yeni Mazda6 Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkıyor.
Yeni Mazda6
Yeni Mazda6
Büyük ilgiyle beklenen Yeni Mazda6’nın dünya prömiyeri Mart ayında gerçekleştirilen Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılıyor. Yenilenmiş model, bir önceki modelin sürüş keyfi ve yakıt verimliliği gibi güçlerini daha da artırırken, kusursuz bir iç tasarım, çevre uyumu ve emniyet performansını da bir arada sunuyor.
Mazda ailesinin bu yeni yüzü, daha spor bir görünüm sağlayan ve otomobilin üstün kalitesini yansıtan yeni ön ve arka farlarıyla dikkat çekiyor. Yeni Mazda6, yerini aldığı 2.0 litrelik motorla kıyaslandığında daha az yakıt tüketen ve daha düşük emisyona yol açan yeni ve güçlü 2.0-litre DISI başta olmak üzere toplam altı motor seçeneğiyle sunuluyor. Beş vitesli otomatik şanzıman ise özellikle bu yeni benzin motorunun hızlanma ve yakıt ekonomisinin optimum kombinasyonunu sağlıyor. Yenilenmiş Mazda MZR 1.8 ve 2.5-litre motorlar, benzinli motor serisini tamamlarken, Mazda MZR-CD 2.2-litre turbo dizel motor ise daha yüksek yakıt verimliliği ve daha düşük CO2 emisyonları sağlayan 129 ilâ 180 PS aralığında üç motor seçeneğiyle yer alıyor.
Mazda6 ayrıca yeni şasi ayarlarına ve bir dizi yeni aktif emniyet özelliğine de sahip; aralarında sürüşe duyarlı ön farlar ve yokuşta kalkış desteğinin de bulunduğu bu özellikler, Yeni Mazda6’yı kendi segmentindeki en güvenli ve sürüşü kolay otomobillerden biri haline getiriyor.
Yeni Mazda6, ilkbaharda Avrupa’da satışa sunulacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ