AMD, en hızlı dört çekirdekli masaüstü işlemcisini çıkardı

Yeni AMD Phenom™ II masaüstü işlemci, güçlü ve yüksek çözünürlüklü bir eğlence deneyimini mümkün kılıyor.




3 Mayıs 2011 – AMD bugün yaptığı bir açıklamada, AMD Phenom II masaüstü işlemci ailesinin en hızlı dört çekirdekli modeli olan AMD Phenom™ II X4 980 Black Edition işlemcinin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. AMD’nin 8 serisi yonga seti ve AMD Radeon HD 6000 serisi ekran kartlarıyla birleştirilen AMD Phenom II X4 980 Black Edition, yüksek çözünürlüklü eğlenceyi ve üstün çoğul görev kabiliyetini ortaya çıkaran sürükleyici bir bilgisayar deneyimi sağlıyor. AMD Phenom II X4 980 Black Edition işlemcide hız kilidi bulunmadığı için, oyun ve bilgisayar tutkunları sistem performansını azamiye çıkarmak için hız aşırtma işlemleri yapabiliyor. 3,7GHz gibi baş döndürücü bir hızda çalışan dört çekirdekli işlemci, 6MB L3 önbelleğe ve 125W termal tasarım gücüne sahip.



AMD Vision Black teknolojisi ile kullanıcılar, yoğun üçboyutlu oyunlar ve sürükleyici HD eğlence uygulamalarında en iyi bilgisayar deneyimini elde edebiliyor. AMD Phenom II X4 980 Black Edition işlemci, bilgisayar tutkunlarının istedikleri ayarları yapabilmeleri için kilitsiz olarak sunuluyor.



AMD Phenom II X4 980 Black Edition işlemci, bilgisayar deneyimlerini olağanüstü çok çekirdek performansı, HD videolar ve üçboyutlu grafiklerle, üstelik uygun fiyata zenginleştirmek isteyen oyun ve bilgisayar tutkunları için tasarlandı.



Kaynaklar:



AMD Phenom II masaüstü işlemcileri hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayın.

AMD masaüstü ekibinden tüm haberler Twitter’da: @AMDDesktop.

AMD Vision Black teknolojisi ile olağanüstü hızlı ve makul fiyatlı bir bilgisayarın nasıl kurulacağını öğrenmek için tıklayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ