''ULAŞTIRMA VERGİ DAİRESİNDE 2. SIRADAYIZ''

Hatipoğlu, ihaleyi almaları halinde ağırlıklı olarak öz kaynaklarını kullanabileceklerini vurgulayarak, ''Şirketimiz Ulaştırma Vergi Dairesinde 2. sıradayız. Oldukça güçlü bir mali yapımız var. Kazançlarımızla temettü olarak dağıtmak yerine, yasal zorunluluğumuzu yerine getiriyoruz. Artan bütün paramızı yatırıma yönlendiriyoruz. Gayrimenkul, arsa yatırımları, turistik tesis ve otel yatırımları yapıyoruz. Dolayısıyla kaynak sıkıntımızın olacağını zannetmiyorum'' dedi.

Otogarın artık güvenlikli bir alan haline geldiğini belirten Hatipoğlu, ''Kaldı ki otogar çok da amacına uygun yapılmış bir yapı değil. Dere yatağının üzerine inşa edilmiş. Bu, büyük bir handikap. Geçen sene su bastı. Biz bunlara rağmen emniyet güçleriyle işbirliği halinde burayı çok güvenli hale getirdik. Burası kendi malımız olduğu zaman yeni, farklı, değişik yatırımlar da yapabiliriz'' şeklinde konuştu.

Otogarın bulunduğu arazinin satış ihalesinde Avrasya Terminal A.Ş'nin 200 milyon dolar civarında teklif vermeyi planladığı bildirildi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Darüşşafaka Bağışlarınızı bekliyor

ONLAR BİR ZAMANLAR SEKS SEMBOLÜYDÜ